دلایل پنالتی شدن سایت و راه و روش پیشگیری و رفع پنالتی شدن سایت از گوگل
مقالات شرکت پارس آرین :: شرکت طراحی سایت در شیراز, طراحی حرفه ای وب سایت توسط متخصصین دارای مقام کشوری
پنالتی گوگل چیست؟
گوگل از دسامبر سال 2000 همواره در حال تغییر و بهبود الگوریتم های رتبه بندی و سئو می باشد. در همان زمان هم افزونه Toolbar را رونمایی کرد. از همینجا بود که سئو به عنوان یک صنعت شناخته شد و معنا پیدا کرد و دلیل آن هم اولین به روز آپدیت و تغییر الگوریتم بود که باعث شد تغییرات بسیار وسیعی در رتبه بندی صفحات در نتایج جستجو ایجاد شود.
در واقع در همین زمان بود که PageRank به شکلی قابل درک و معنا دار معرفی شد.
در طول دهه بعد، گوگل به بهبود الگوریتم رتبه بندی خود در جستجو ها ادامه داد. در طول این مدت هدف اصلی گوگل از به روز رسانی در الگوریتم ها "بالاتر" نشان دادن نتاایج خوب، مرتبط و با کیفیت تر در جستجوهای مربوط به آنها بوده است. و اینجاست که پنالتی یا همان Penalty تعریف می شود: جریمه کردن صفحات بی کیفیتی از سایت که قصد دارند برای کلمات کلیدی هدف مورد نظرشان در رتبه های خوبی از صفحه نتایج جستجو یا همان SERPs قرار بگیرند بدون اینکه کیفیت خوبی را ارائه دهند.
پنالتی چه چیزی نیست؟
سند باکس یا SandBox: مقداری با پنالتی تفاوت دارد. اینجا بیشتر بخوانید.
BAN: خدا نصیب گرگ بیابان نکند، در این صورت سایت شما به طور کامل از ایندکس گوگل خارج می شود. در واقع بن همان پنالتی است با این فرق که بازگشتی از آن وجود ندارد.
انواع پنالتی گوگل
در حالت کلی، دو نوع پنالتی سایت در گوگل وجود دارد. یکی اتوماتیک ( Algorithmic ) و دیگری دستی ( Manual ).
پنالتی اتوماتیک یا الگوریتمیک گوگل - Algorithmic penalties
پنالتی گوگل از طریق الگوریتم
این نوع از جریمه یا پنالتی توسط یکی از الگوریتم های گوگل و به صورت خودکار انجام می شود.
همانطور که گفته شد، گوگل دارای الگوریتم هایی است که از طریق آن ها و به صورت خودکار سایت هایی که از طریق روش های غیر طبیعی و اسپم قصد بالا آمدن در نتایج و سئو کردن را دارند را شناسایی می کند. در این نوع از پنالتی، شخصی مستقیما نقش ندارد و تنها از طریق ربات ها و الگوریتم های گوگل شناسایی انجام می شود.
در این حالت هیچکس به طور مستقیم به شما اطلاع نمی دهد که سایتتان جریمه شده است.
پنالتی دستی - Manual penalties
پنالتی دستی manual توسط گوگل
در این سیستم، شخص می تواند از طریق گزارش یک وبسایت به گوگل اعلام کند که این وبسایت از طریقی در حال اسپم است و از این راه رتبه خود را بالا می برد.
در صورتی که این گزارشات از تعداد خیلی زیادی ( به فکر استفاده از این روش برای رقبایتان نباشید. تعداد گزارشات باید خیلی زیاد باشد و کاملا متنوع باشند، گوگل خیلی باهوش است. ) بالاتر باشد، مهندسان گوگل سایت مورد نظر را به صورت دستی مورد بررسی قرار می دهند و از طریق آزمون های خاص و مشخص موضوع را بررسی می کنند.
در صورتی که یک سایت از این طریق پنالتی شود، معمولا پیغامی در وبمستر تولز در بخش Search Traffic > Manual Actions به وبمستر سایت مورد نظر ارسال می شود و او از این اتفاق آگاه می شود. البته نمی توان انتظار داشت که این پیعام خیلی ریز باشد و به راحتی بتوان با استفاده از آن دریافت که سایت به چه دلیلی جریمه شده است.
چگونه بفهمیم گوگل سایت را پنالتی کرده است یا نه؟
در ادامه بحث درباره روش های متوجه شدن پنالتی گوگل و اینکه چگونه بفهمیم گوگل سایت را پنالتی کرده است و دچار کدام نوع از جریمه شده ایم را گفتگو می کنیم.
همانطور که گفته شد 2 نوع پنالتی وجود دارد. Manual و Algorithmic.
در پنالتی دستی، به شما اطلاع داده خواهد شد که جریمه شده اید.
این اطلاع رسانی از طریق Google Webmaster Tools خواهد بود و پیامی تحت عنوان Manual actions داده خواهد شد.
اما در پنالتی الگوریتمیک خبری از اطلاع رسانی نیست و باید با توجه به شواهد و البته اطلاعاتی که در این مقاله کسب می کنید، آن را شناسایی و در جهت رفع آن برایید.
لازم به دکر است که حتی با تجربه ترین و قوی ترین سئو کاران ممکن است گرفتار پنالتی الگوریتمیک گوگل شوند. چرا که تغییرات در الگوریتم گوگل خیلی اوقات از پیش اطلاع رسانی نمی شود.
به طور مثال سایت معروف eBay یک بار توسط پنالتی سنگینی بخش زیادی از ترافیک خود را از دست داد. منبع
بعضی از سرنخ هایی که از طریق ان ها می توان متوجه شد که پنالتی الگوریتمی شده اید عبارتند از:
وبسایت شما در گذشته برای نام برند شما رتبه خوبی داشته و بالا دیده می شده اما جدیدا اینطور نیست. حتی اگر سایت شما برای عبارات دیگری هم در نتایج هستید، ممکن است به زودی حذف شوید یا حداقل برای برخی از آن عبارات در سرچ بمانید و در برخی حذف شوید.
صفحاتی از سایت شما که در جزو نتایج بالا و خوب بوده اند، به آرامی به عقب می روند و شما یا متوجه نمی شوید، یا به آن توجه نمی کنید و یا اینکه این اتفاق آنقدر سریع می افتد که یک روزه به کلی به اعماق اقیانوس نتایج سقوط می کنید.
با جستجوی site:yourdomain.com نتیجه ای مشاهده نمی کنید.
صفحه دیگری به جای صفحه ای که برای آن برنامه ریزی و بهینه سازی کرده بودید در نتایج مشاهده می شود.
البته هر کدام از این عوامل می تواند دلایلی برای موارد دیگری نیز باشند یا اینکه بسیار موقتی باشند و به سرعت به روز اول برگردند.
اما اگر سایت شما برای مدت 2-3 هفته دچار این اتفاقات شد، بسیار مشکوک باشید.
دلایل پنالتی شدن سایت توسط گوگل
ممکن است گاهی در سئو، کارهای اشتباه، زیاده روی و بسیاری موارد دیگر مسیر حرکت استاندارد و اصولی را دچار مشکل کند و آنی به خود بیایید و ببینید که پنالتی شده اید. برای اینکه بتوانید مشکل را حل کنید، ابتدا باید دلیل را بیابید.
خریدن لینک ( بک لینک ). بعضی از افرادی که بک لینک می فروشند، قسم به خدا و پیغمبر میخورند که پنالتی نمی شوید. اما واقعا این درست نیست. خریدن بک لینک آن قدر راه ها و ریزه کاری ها دارد که توصیه می کنم از خیرش بگذرید یا حتما با یک سئو کار حرفه ای مشورت کنید. خرید لینک دلیلی روشن برای دستکاری و اسپم است و یقینا اگر روشن شود که سایتی بک لینک می خرد، برایش گران تمام می شود.
تبادل لینک و لینک سازی غیر استاندارد. چیزی که این روز ها بسیار رایج است، تبادل لینک بین سایت های مختلف است. این مورد به راحتی توسط گوگل قابل شناسایی است. این کار را به هیچ وجه توصیه نمی کنم. همچنین لینک سازی بیش از حد و اسپمی در مکان هایی مانند فروم ها، بخش نظرات در پست ها، دایرکتوری های رایگان و غیره کاملا دلیلی برای پنالتی شدن است.
محتوای تکراری. محتوای تکراری یا Duplicate content ضربه محکمی به سئوی سایت شما می زند. مواردی مانند قابلیت دسترسی به یک مطلب از طریق چند لینک، بهینه سازی صفحات مختلفی از سایت برای انواع مختلفی از یک کلمه ( مثلا یک صفحه برای سئو، یک صفحه برای بهینه سازی و ... )، داشتن چند دامنه و محتوای یکسان بر روی ان ها و موارد دیگر.
استفاده اسپمی از H1, H2 و ... . ساختار دادن صحیح به محتوا به سئو کمک می کند. اما اینکه در یک صفحه چندین و چند تگ هدینگ H1 و H2 داشته باشید و تا می توانید کلمات کلیدی را در آن ها بگنجانید، هیچ کمکی نمی کند که هیچ؛ مضر هم است و باعث پنالتی می شود. استفاده بی رویه از تگ ها می تواند به عنوان دلیلی برای گول زدن گوگل و رنک گرفتن برای کلمات کلیدی باشد.
خطاهای 404 داخلی. اگر از صفحه ای از سایت به صفحه دیگری از آن لینک می دهید، حواستان جمع باشد که این لینک شکسته نباشد و ارور 404 ایجاد نکند. خیلی وقت ها این مشکل از طریق ریدایرکت Redirectt حل می شود.
لینک از سایتی به یک زبان دیگر. غیر منطقی به نظر می رسد نه؟ شما یک لینک از یک مشتری در کشوری دیگر دارید و هیچ مشکلی ندارد تا زمانی که به سختی در تلاش برای لینک سازی در فروم های خارجی نباشید.
استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در متن. در بسیاری از منابع ایرانی و حتی خارجی سئو دیده می شود که به دفعات گفته شده که چگالی کلمات کلیدی باید فلان قدر باشد. البته این به عنوان یک راهنما و اینکه فراموش نکنید متن را برای کلمات کلیدی خود بهینه سازی کنید درست است. اما اینکه حالا اگر کلمه کلیدی به چگالی مورد نظر نرسید، به زور کلمات کلیدی را به طرزی عجیب و غیر قابل باور در متن بگنجانید، کمی دور از اصول سئو است و پنالتی این مورد متاسفانه زمان بیشتری می برد تا بهبود یابد.
لینک فوتر. بسیاری وب دولاپر ها سعی می کنند تا لینک سایت خود را در فوتر سایت هایی که طراحی می کنند، بگنجانند. خوب مشکلی نیست. اما لینک با کلمات کلیدی؟ لینک follow؟ یا حتی لینک dofolloww؟ از این کارها نکنید. هیچ سودی ندارد و یقینا باعث پنالتی شما در طولانی مدت می شود.
نقشه سایت نادرست. گوگل از نقشه سایت یا sitemap برای شناخت ساختار سایت استفاده می کند. اطلاعات نادرست، لینک های شکسته و اینگونه موارد در سایت مپ را اصلاح و آن را در وبمستر تولز resubmitt کنید.
لینک های مخفی. تمام لینک های سایت شما باید مشخص و واضح باشند. هر چیز مخفی می تواند مشکوک تلقی شود. لینک های هم رنگ پس زمینه، لینک هایی که با استفاده از CSSS مخفی شده اند، و حتی لینک هایی که رنگی نزدیک به رنگ زمینه سایت شما دارند ( حتی وقتی شما عمدا این کار را نکرده باشید) می توانند مشکل ساز باشند.
لینک های خارجی شکسته. این لینک ها یا Broken external links که ارور 404 برمیگردانند، دلیلی برای گوگل هستند که شما به تجربه کاربری یا user experiencee اهمیت نمی دهید و این مورد برای گوگل اهمیت دارد.
محتوای کپی. نویسندگان و وبمستر های محترم گاهی مستقیما محتوای سایت خود را از سایت های مشابه کپی می کنند. این کار را همیشه سعی کنید با تغییرات جمله بندی، محتوا، کم و زیاد کردن نظرات خود در بخش های مختلف متن و غیره همراه کنید. محتوای کپی را هیچکس دوست ندارد حتی گوگل.
متن مخفی. از روش های غیر اخلاقی ( :دی ) بهینه سازی محتوای صفحه می باشد.همچنین از این روش برای زور چپانی کلمات کلیدی استفاده می شود. بدون لحظه ای فکر کردن، این کار را اصلا نکنید.
استفاده بیش از حد از Anchor Text با کلمات کلیدی. در گذشته سئو کاران از این تکنیک برای بالا آوردن سایت یا صفحه ای خاص در نتایج گوگل استفاده می کردند. ( در این باره در پست روش های قدیمی سئو بیشتر بخوانید. ). هدف اصلی از این کار رتبه گرفتن برای کلمات کلیدی مورد نظر بود. یعنی چه در لینک های داخلی سایت و چه در بک لینک ها، به تعداد زیاد و فقط با کلمات کلیدی هدف به صفحه مورد نظر اشاره می شد. این کار امروزه یکی از رایج ترین دلاین پنالتی سایت است.
استفاده نکردن از تگ hreflang. از این تگ برای نشان دادن این موضوع که متن یا صفحه مورد نظر، عمدا به صورت چند باره و به چند زبان مختلف برای خوانندگان چند زبانه داپلیکیت duplicate شده، استفاده می شود. عدم استفاده از آن می تواند منجر به پنالتی به دلیل محتوای تکراری شود.
از دسترس خارج شدن سایت یا Down time. وقتی سایتی از دسترس خارج می شود، همه را می آزارد. مالک وبسایت، نویسندگان و سایر زینفعان، بازدید کننده گان و طرفداران و از همه بدتر گوگل. اگر این از دسترس خارج شدن سایت که می تواند به دلایل فنی، مشکلات هاست و غیره باشد، طولانی مدت باشد یا به دفعات تکرار شود، به راحتی سایت de-index می شود و از نتایج حذف می شود.
دامنه با کلمه کلیدی. در حالی که وجود کلمات کلیدی در نام دامنه مشکلی ندارد، اینکه دامنه سایت شما تنها شامل کلمه کلیدی باشد، در چند سطح مختلف می تواند خطرناک باشد. بعد از اضافه شدن الگوریتم EMD به الگوریتم های گوگل برای رتبه دهی به سایت ها، دامنه هایی که تنها از کلمه کلیدی مورد نظر در آن ها استفاده شده بود شدیدا افت کردند. در مقاله ای از SearchEngineLand این بحث به تفصیل شرح داده شده است. همچنین مشکل دیگری که این موضوع ایجاد می کند، می تواند در لینک دادن از خارج به وبسایت مورد نظر باشد که گوگل آن را تلاشی برای رتبه گرفتن با کلمه کلیدی می بیند.
لینک های اجاره ای ( Backlinks ). عده ای از سئو کاران هنوز ماهانه مبالغ زیادی را صرف بک لینک می کنند بدون اینکه به آثار و عواقب آن آگاه باشند.
استفاده از شبکه های بلاگ. طبق نظر مستقیم گوگل، هر تلاشی برای دستکاری نتایج جستجو ( از جمله ایجاد بلاگ هایی برای لینک دادن و انتشار محتوای سایت هدف ) بسیار مضر بوده و مستقیما می تواند باعث پنالتی سایت شود.
لینک های Affiliate. گوگل مشکلی با برنامه affiliate ندارد. اما وجود تعداد زیادی لینک از این نوع منجر به هوشیار شدن گوگل نسبت به اسپم می شود و می تواند عامل پنالتی باشد. همچنین عده ای از روش ریدایرکت کردن لینک ها استفاده می کنند. واقع بین باشید. گوگل این روش ها را بهتر از همه می شناسد.
وجود تعداد زیاد و غیر عادی لینک در داخل سایت. وجود لینک از صفحات سایت به یکدیگر بسیار مفید و از روش های سئو کلاه سفید است. اما اگر تعداد و الگوی این لینک ها به نحوی غیر طبیعی و اسپمی شناسایی شود، بدون شک و به راحتی باعث پنالتی سایت توسط گوگل می شود.
استفاده بیش از حد از Meta keywords. همه ما می دانیم که این متا تگ دیگر کاربردی ندارد و وجود یا نبودن آن در صفحات سایت ما تفاوتی ایجاد نمی کند. اما کافیست که کمی ناشیانه عمل کنیم و تعداد زیادی انواع وارینات ها و مدل های کلمات کلیدی را در آن بگنجانیم. آن وقت است که تلاش واضحی برای اسپم انجام داده ایم و این عنصر بدون فایده، مضر خواهد بود.
سرعت پایین. اگر وبسایت شما در بالا آمدن کند است، کاربران از سایت شما نا امید می شوند. عوامل بسیار زیادی بر سرعت یک هاست تاثیر گذارند. به همین دلیل اگر با چنین مشکلی مواجه شوید، راه نسبتا سخت و طولانی ای برای حل آن خواهید داشت و علاوه بر امکان پنالتی شدن، ممکن است از نظر سئو و رتبه سایت نیز آسیب ببینید. در حالت کلی برای غلبه بر مسائل سرعت و هاستینگ، می توانید از پلاگین های کش یا CDN ها استفاده کنید.
محتوای تکراری ( Spun Content ). به عبارت دیگر دزدی کردن محتوا؛ این مساله می تواند علاوه بر خطر پنالتی گوگل شما را با مشکل کپی رایت و حذف از گوگل تحت این عنوان مواجه کند. گاهی اوقات نویسندگان وبسایت ها و افرادی که برای "محتوا و مطلب گذاشتن" روی سایتتان در نظر می گیرید، همان مطالب را در سایت های دیگری نیز قرار می دهند. حتی ممکن است به عنوان رپورتاژ، محتوای لندینگ پیج های شما را با تعدادی لینک در سایت های دیگر قرار دهند. مشکل اینجاست که مالک وبسایت هیچگاه از این مساله مطلع نخواهد شد. اگر حقوق درخواستی نویسنده پایین بود، احتمالا از این روش برای بدبخت کردن شما استفاده می کند.
اسپم کردن در کامنت ها و نظرات. بسیاری از سایت هایی که تحت عنوان "لینک سازی" از آن ها به عنوان منبع لینک استفاده می شود، دارای سیستم مقابله با کامنت های اسپمی هستند. اما می توان آن ها را دور هم زد. بنابر این مراقب نظراتی که در سایت شما ثبت می شوند باشید. به عنوان یک پیشنهاد اگر نمی توانید آن را مدیریت کنید، کاملا غیر فعالش کنید.
سئو کلاه سیاه ( Black Hat SEO ). اگر از روش های کلاه سیاه سئو استفاده می کنید یا حتی ان ها را به نحوی آموزش می دهید، منتظر پنالتی شدن باشید.
سایت هک شدن. اگر سایت شما هک شده باشد، ممکن است محتوایی در آن قرار داده شده باشد که به هر نحوی مخالف با اهداف سئوی سایت شما باشد. گوگل با استفاده از روش هایی که دارد، به سرعت سایت های هک شده را از نتایج حذف می کند یا اگر هک شدن به نحوی باشد که برای بازدید کننده ضرری نداشته باشد، آرام آرام آن را در نتایج به صفحات عقب تر میفرستد.
لینک سازی سریع. هرچند لینک سازی سریع اگر اصولی و استاندارد باشد عملا نباید آسیبی به رتبه سایت و دلیل پنالتی و جریمه شدن باشد، حتی اگر از روش های صحیص و کلاه سفید برای لینک سازی استفاده می کنید، نگاهی به سرعت داشته باشید. لینک سازی با سرعت بالا خودش می تواند نشانه ای از اسپم باشد.
گزارشات اسپم. گوگل یک فرم آنلاین برای گزارش سایت های اسپم برای کنترل الگوریتمیک مهیا کرده است. گزارش شدن سایتی در این فرم موجب جلب توجه ربات های گوگل برای کنترل جدی تر سایت از طریق الگوریتم می شود. این مورد را با فرم گزارش اسپم برای کنترل دستی اشتباه نگیرید.
لینک سازی در فروم ها. تعداد بی شماری از سئو کاران محترم از این روش به عنوان یک متد کلاه سفید نام می برند. به اطلاعتان می رسانم که لینک هایی که در امضا ( Signaturee ) قرار داده می شوند، کاملا صرف نظر می شوند. همچنین افرادی که در فروم ها به قصد ایجاد لینک پست ایجاد می کنند، در بهترین حالت لینک هایشان کاملا بی ارزش تلقی می شوند و در بدترین حالت باعث پنالتی شدن سایتشان می شوند.
مخفی کردن اسپانسر ها. داشتن اسپانسر برای یک سایت و لینک دادن به آن کار بدی نیست. اما وجود لینک های مخفی، یا لینک های follow به وبسایت اسپانسر ها کار خطرناکی است. توجه به نکات درج لینک کپی رایت یا اسپانسر را جدی بگیرید.
اشکالات فایل رباتس Robots.txt. از این فایل برای اعلام به موتور جستجو برای درک نوع رفتار با سایت شما استفاده می شود. در شرایطی که دلیل محکمی برای جلوگیری از ربات موتور جستجو برای دسترسی به سایت وجود ندارد، صفحات زیادی را بلاک نکنید.
لینک دادن به سایت های مشکوک: همیشه سعی کنید به سایت هایی که دارای اعتبار مناسب هستند لینک بدهید. لینک دادن به سایت هایی که اقدامات مشکوک و به خصوص در حیطه اسپم انجام می دهند، ممکن است قدمی در راستای پنالتی کردن سایتتان در گوگل باشد. همچنین می توانید لینک به سایت هایی که قبلا در بازه ای از زمان پنالتی بوده اند را حذف کنید البته این کار ضرورتی ندارد اما ممکن است در راستای ایجاد Trust موثر باشد.
استفاده از چندین لندینگ پیج. شرکت ها معمولا برای اینکه بتوانند در انواع مختلفی از کلمه کلیدی هدف خود رتبه بگیرند، چندین پیج و هر یک را برای یکی از انواع کلیمه کلیدی مورد نظر بهینه سازی و سئو می کنند. مثلا فرض کنید سایت پارس آرین به جای داشتن یک لندینگ پیج برای "سئو"، چندین لندینگ پیج درست می کرد و در هر یک یکی از انواع کلمه کلیدی مانند "سئو"، "سئو سایت"، "بهینه سازی" و غیره را هدف قرار می داد. این کار توصیه نمی شود.
بهینه سازی بیش از حد یا Over optimization. شنیده اید که می گویند "یا از اینور بوم میفته یا از اونور بوم"؟ دقیقا حکایت کار افرادی است که با وسواس بیش از حد نسبت به موضوع سئو، برعکس باعث پنالتی شدن سایتشان می شوند. همیشه سعی کنید تا سئو را بدون وسواس بیهوده انجام دهید و به خصوص در مواردی مانند چگالی کلمات کلیدی، لینک هایی که به سایت اشاره می کنند و سایر موارد سئو داخلی و خارجی سایت، همیشه راه راست را پیش بگیرید تا درگیر "بهینه سازی بیش از حد سایت" یا "سئو بیش از حد" نشوید.
رپورتاژ آگهی غیر اصولی: درست کردن رپورتاژ آگهی معمولا کار ساده ای است، به این شرط که اصول کار در ان رعایت شود. به طور مثال ایجاد یک متن و ارائه آن به صد سایت برای رپورتاژ اگهی، یک سیگنال منفی به گوگل است. البته رپورتاژ آگهی کاملا حساب کارش از سایت هایی که خودشان محتوای دیگر سایت ها را کپی میکنند جداست و به سادگی قابل تشخیص است.
لینک دادن بیش از حد به خارج از سایت یا فقدان لینک های خارجی: در مطلبی با عنوان "سئو داخلی سایت" در سایت پارس آرین ، کمی درباره لینک دادن به سایت های دیگر توضیح داده شده است. لینک دادن بیش از حد از سایتی به سایت دیگر به دلایل مختلف ( از جمله ایجاد یک سایت ثانویه برای ایجاد بک لینک به سایت اصلی ) یکی از رایج ترین عوامل پنالتی شدن سایت می باشد. این مشکل برعکس هم ممکن است ایجاد شود و آن در صورتی است که سایت شما دارای محتوای زیادی باشد بدون اینکه لینک به هیچ سایت معتبر دیگری نداشته باشد ! چنین سایتی به احتمال زیاد در حال "ایجاد محتوا با حجم زیاد برای رتبه گرفتن" است که این موضوع چندان خوشایند گوگل نیست.
ریدایرکت کردن غیر منطقی. این کار به شکل های مختلفی ایجاد می شود. گاهی اوقات به این صورت که سایتی برای اینکه لینک تبلیغاتی به سایت دیگری بدهد، برای اینکه مستقیما لینک را به سایت هدف ندهد، ابتدا آن را به صورت نوفالو nofollow به آدرس دیگری از سایت خود میفرستد و آن آدرس دوم را به سایت هدف ریدایرکت می کند. گوگل این نوع لینک دادن را به سادگی تشخیص می دهد و مشخصا باعث کاهش Trust rank سایتی که لینک در آن قرار دارد می شود. این نوع لینک دادن ضرری برای سایت هدف ندارد و حتی لینک مورد نظر در Search console و در بخش Links to your site نشان داده می شود.
کد های ارور HTTP: به جز ارور 404 که نشان دهنده صفحاتی است که دیگر وجود ندارند و پاک شده اند، گوگل به سایر ارور ها در صفحات HTML اصلا علاقه ندارد. مانند ارور های 500 که مربوط به اشکالاتی در سمت سرور سایت هستند و صفحاتی که دیگر موجود نیستند ولی در واقع خطای 404 نمی دهند ( Soft 404 ).
بک لینک های اسپمی. اگر لینک سازی را به صورت اصولی و با رعایت نکات سئو انجام دهید، یا باید خیلی بد شانس باشید که درگیر این نوع پنالتی شوید یا اینه رقبای شما با ایجاد لینک های اسپم در سایت های بی کیفیت، قصد پنالتی کردن و پایین کشیدن شما را در نتایج داشته باشند. جهت مقابله با لینک های اسپم در سئو
دامنه شما پیشینه خوبی نداشته باشد. ممکن است سایتی که به تازگی شروع به کار کرده، از دامنه ای استفاده کند که مدتها پیش در اختیار یک فرد دیگر بوده و آن دامنه برای یک سایت بی کیفیت استفاده شده باشد و پنالتی شده باشد. احتمالا در صورتی که این بد شانسی را بیاورید، قبل از اینکه کاری بکنید باید پنالتی سایت خود را برطرف کنید که البته کار خیلی سختی پیش رو ندارید.
تبلیغات بیش از حد در سایت. بر اساس پرونده کیفیت محتوای گوگل، تبلیغ کردن هیچ ایرادی ندارد. اما تا وقتی از پنالتی گوگل به دلیل تبلیغ در امان هستید که در این موضوع زیاده روی نکنید. سایت هایی که با یک کلیک بر روی صفحه آن ها، چندین پاپ آپ باز می شود و حجم زیادی از صفحه در اختیار بنر های تبلیغاتی و بک لینک های تبلیغاتی است، ممکن است دچار پنالتی خفیف یا جدی شوند.
ادامه دارد...
روش ها و اقدامات لازم برای رفع پنالتی سایت
فهمیدن پنالتی گوگل و راه های خارج شدن از آن
حال که متوجه شدید ( متاسفانه ) سایت شما توسط گوگل جریمه شده، چه باید کرد؟
خونسردی خود را حفظ کنید. حتی بزرگترین سایت ها از پنالتی گوگل در امان نبوده اند.
لینک های اسپمی را شناسایی و Disavow کنید. با این کار از گوگل بخواهید که این لینک ها را در رتبه بندی سایت شما به حساب نیاورد. البته لازم به ذکر است که بهتر است از هیچ تلاشی برای حذف این لینک ها ( علاوه بر Disavow کردن ) دریغ نکنید.
درخواست بررسی مجدد یا Reconsideration request بدهید. این عمل در صورتی ممکن خواهد بود که پنالتی سایت شما به صورت دستی یا Manuall بوده باشد و در وبمستر تولز پیغام دریافت کرده باشید.
صبر. گاهی اوقات اینکه گوگل تغییرات سایت شما را پیدا کند و ترتیب اثر دهد، ممکن است هفته ها زمان ببرد. در صورتی که از روش های فوری و طوفانی و آکروباتیک برای رفع پنالتی استفاده کنید، ممکن است سایت شما پنالتی بماند یا بدتر از آن، بن شود. پس همیشه آهسته و اصولی و منطقی عمل کنید و صبور باشید.
شرکت طراحی سایت در شیراز, شرکت طراح سایت در شیراز, شرکت طراحی وب سایت در شیراز, طراحی سایت در شیراز, طراح سایت در شیراز, طراحی وب سایت در شیراز, طراحی حرفه ای وب سایت در شیراز, حرفه ایترین شرکت طراحی سایت در شیراز, مقام کشوری, پارس آرین, طراحی قالب های گرافیکی وب سایت در شیراز, بهینه سازی سایت در شیراز, تنظیمات سئو سایت در شیراز,شرکت پارس آرین
منظور از پنالتی شدن سایت : فهمیدن دلایل و راه های پیشگیری و رفع پنالتی گوگل
دلایل پنالتی شدن سایت و راه و روش پیشگیری و رفع پنالتی شدن سایت از گوگل, فهمیدن دلایل و راه های پیشگیری و رفع پنالتی گوگل, شرکت طراحی سایت در شیراز, شرکت طراح سایت در شیراز, شرکت طراحی وب سایت در شیراز, طراحی سایت در شیراز, طراح سایت در شیراز, طراحی وب سایت در شیراز, طراحی حرفه ای وب سایت در شیراز, حرفه ایترین شرکت طراحی سایت در شیراز, مقام کشوری, پارس آرین, طراحی قالب های گرافیکی وب سایت در شیراز, بهینه سازی سایت در شیراز, تنظیمات سئو سایت در شیراز,شرکت پارس آرین
دلایل پنالتی شدن سایت و راه و روش پیشگیری و رفع پنالتی شدن سایت از گوگل, فهمیدن دلایل و راه های پیشگیری و رفع پنالتی گوگل, شرکت طراحی سایت در شیراز, شرکت طراح سایت در شیراز, شرکت طراحی وب سایت در شیراز, طراحی سایت در شیراز, طراح سایت در شیراز, طراحی وب سایت در شیراز, طراحی حرفه ای وب سایت در شیراز, حرفه ایترین شرکت طراحی سایت در شیراز, مقام کشوری, پارس آرین, طراحی قالب های گرافیکی وب سایت در شیراز, بهینه سازی سایت در شیراز, تنظیمات سئو سایت در شیراز,شرکت پارس آرین